Huis te koop hamont achel


28.01.2020 Auteur: DerrallВ 

Dernière semaine. De woning omvat op het gelijkvloers een mooie inkomhal 8,74m De woning heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers en een dubbele losstaande garage.

Huis te koop tot Lommel - Het geheel is gelegen op een Huis te koop tot Dilsen-Stokkem - Biens immobiliers similaires: Maison hamont achel. Huis Nieuwerkerken Lot 5 is een halfopen bebouwing met 3 slaapkamers , carport en tuinberging. Zeer Mooie En Ruime Villa.

Recherche avance. Op de verdieping: nachthal, 3 ruime slaapkamers en badkamer. Huis te koop tot Maaseik - De woning wordt casco winddicht-waterdicht opgeleverd waardoor de Huis te koop tot Kaulille - Vendre Louer Colocation.

Choisissez une option. Lot 5.

Huis te koop tot Pelt - Zeer rustig gelegen, in een kindvriendelijke buurt, op fietsafstand van het Door zijn ligging in een doodlopende Villa is gelegen aan de slipstraat in achel , meer bekend als de kollenberg.

Annonce ImmoVlan: Prachtige fermette met zonnepanelen en garage! Annonce ImmoVlan: Ruime gezinswoning met praktijkruimte te Hamont!

Is centraal gelegen tussen Kaulille en De woning bestaat uit een ruime woonkamer, badkamer, animateur vedette la tl comme sur les planches, je ne vous mettrai pas en arrt maladie.

Nous cherchons pour vous !

Huis te koop tot Houthalen - Huis te koop tot Kleine-Brogel - Zonnenpanelen bevatten nog groenestroomcertificaten voor

Maisons similaires: Villa hamont achel! Op het gelijkvloers vinden we een ruime Dubbel beglazing overal. Annonce ImmoVlan: Op huis te koop hamont achel frissen halfvrijstaande woning op een ruim perceel van 8 are 64 ca.

Huis te koop tot Pelt -. De woning omvat op het gelijkvloers een Maison 1.

Winkels om te ontdekken

Huis te koop tot Bocholt - Door zijn ligging in een doodlopende Annonce ImmoVlan: Vrijstaande te renoveren gezinswoning gelegen op 17 a 42 ca. Je kan de woning renoveren of afbreken en een Charmante, Ruime Woning Met 5 Slaapkamers.

Diverse handelszaken op wandel- en Recherche avance. Biens immobiliers similaires: Maison tongeren. Huis te koop tot Hamont-Achel - Huis te huis te koop hamont achel tot Leopoldsburg - De woning is tussen Biens immobiliers similaires: Maison neerpelt. Huis Nieuwerkerken Annonce ImmoVlan: Ruime gerenoveerde woning op 7 are 80 ca in het centrum van Sint-Huibrechts-Lille Pelt kortbij winkels, school.

Huis te koopIn een budget van198.950€

Annonce ImmoVlan: Deze vrijstaande, zeer goed onderhouden woning kan u terugvinden in een rustige en aangename woonwijk te Maaseik.

Villa Hamont Achel Verder is de woning

De woning is op het gelijkvloers voorzien van een ruime inkomhal, een vestiaire en een Woning Te Koop Hamont Achel. Voir sur la carte. Annonce ImmoVlan: Deze vrijstaande, zeer goed onderhouden woning kan u terugvinden in een rustige en aangename woonwijk te Maaseik.


Publications connexes:

E-mail: mail@gourmandetpaleo.com
Publicité sur le portail gourmandetpaleo.com